Aankoop van tweedehands.
Steeds aan de beste prijs

Verdien extra geld en creëer extra (adem) ruimte.

Tweedehands is eersteklas. Er zijn dan ook ontzettend veel mogelijkheden om gebruikte spullen te kopen of verkopen, maar de beste prijs krijgen voor je spullen is niet zo’n evidentie. In onze verkoopzaal De Zoeten Inval in Oostende kun je terecht voor de aan- en verkoop van 16e,- 17e,- 18e,- ,19e- en 20e-eeuwse antiek steeds aan de beste prijs.

Ontspullen geeft rust en brengt geld op.

Een kwart van de Belgen verkocht in de afgelopen 12 maanden spullen die hij niet meer nodig had.

Mensen beseffen steeds vaker dat spullen die voor hen geen waarde meer hebben, elders wel nog een tweede leven kunnen krijgen. Wat de een niet meer nodig heeft, is net een schat voor een ander. Daarom zijn we er ook van overtuigd dat dat nieuw, niet noodzakelijk beter is. Waarom zou je iets nieuws kopen als je een gelijkaardig product met dezelfde kwaliteit goedkoper tweedehands vindt?

Geef ons gerust een seintje en dan kijken we samen hoeveel je spullen waard zijn. We kopen allerhande spullen op zoals meubels, beelden en sculptures, klokken, luchters, tekeningen en schilderijen, aardewerk en porselein, goud en zilver, glas en kristal, strips, antiek, curiosa, emaille, speelgoed, zeldzame en waardevolle oude boeken, kaarten, atlassen, …

LEES ONS VERHAAL

OP ONS KUN JE REKENEN

Bij ons kun je terecht voor:

Ontruiming inboedels

Er zijn verschillende redenen om een huis leeg te maken. Wat de reden ook is, voor opruimingen en ontruiming ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Verkoopzaal

Verkoopzaal De Zoeten Inval te Oostende beschikt over 4500 m² aan toonzaal en is daarmee de grootste verkoopzaal van de kust.

Lees meer

Aankoop

Naast ontruimingen kopen we ook aparte stukken over. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een correcte prijs garanderen.

Lees meer

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte

Voor ontruimingen en opruimingen kun je ons best contacteren, zodat we een afspraak kunnen maken. De verkoopzaal kun je vrij bezoeken tijdens de openingsuren.

Klik hier