Ontruiming inboedels en opruimingen van woningen

Ontruiming inboedels Oostende

Onze specialiteit: Ontruimingen van inboedels in Oostende en de rest van de kust.

Heeft je verhuurder het huis als een vuilnisbelt achtergelaten? Maak je het huis van je ouders of grootouders leeg? Alle spullen die zich in de loop van de jaren hebben verzameld, een hels karwei om ze een voor een weg te brengen.

Een volledige woning leegmaken is geen pretje, soms ook dringend. Daarnaast komt er nogal wat bij kijken: de gepaste container vinden, een parkeervergunning aanvragen, de juiste stortplaats voor afvalverwerking detecteren, een ladderlift huren, …

Verkoopzaal De Zoeten Inval helpt je graag bij je ontruiming.

Bij De Zoeten Inval zit alles inbegrepen. Woon je op het gelijkvloers of op de 8ste verdieping? We hebben al het materiaal in huis en beschikken over de nodige voertuigen, aanhangwagens en verhuislift om uw inboedel veilig uit het pand te verwijderen zonder enige schade. Na het ontruimen krijg je een bezemschone woning, appartement, kantoor, magazijn of schuur, klaar voor verkoop of verhuur!

Hoe werkt onze inboedeldienst?

  1. Voor een inboedelontruiming kun je ons bellen op het nummer 059 44 58 27 en vragen om een kijkbezoek in te plannen. We maken met jou een afspraak voor een kijkbezoek bij jouw inboedel.
  2. Tijdens een kijkbezoek komt een medewerker van ons een inventaris (en foto’s) maken van alles wat je wil laten weghalen.
  3. We schatten hoeveel tijd en mankracht de planning, opruimen, ophalen en netjes achterlaten van het pand zal kosten (we regelen de parkeerborden, de ladderlift en de verhuizers.
  4. We schatten wat de herbruikbare goederen ons vermoedelijk kunnen opbrengen.
  5. We maken het verschil tussen 3. en 4. in een offerte. Als je veel herbruikbare en/of waardevolle goederen hebt, zul je weinig moeten betalen. Als er veel onbruikbare goederen (weg te gooien) bij zijn, zal de factuur hoger zijn.
  6. Je keurt deze offerte al dan niet goed.
  7. We maken een afspraak voor een inboedelontruiming.
  8. Je inboedel wordt met de glimlach van A tot Z opgeruimd!

Inboedel ophalen na overlijden

Als iemand uit je directe omgeving overlijdt, dan sta je er soms helemaal alleen voor of met nauwelijks hulp in de buurt. Het is een heuse beproeving: waar moeten al die antieke meubels heen? En het riante bed?

Het appartement van de overledene dient binnen de kortste keren leeg te zijn. Na je kantooruren blijft er echt geen energie meer over. Je begint kast per kast, maar de moed zakt je al snel in de schoenen.

Schoon schip maken: laat dat aan ons over. In een mum van tijd hebben we alles georganiseerd, weggehaald en een plaats gegeven.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we elke inboedel snel en goed georganiseerd opruimen. We halen alles op, ook rommel en afval en maken de woning schoon.

Inboedel opruimen: dat loopt van een leien dakje met opruimingsdienst van verkoopzaal De Zoete Inval

Waarom kiezen voor De Zoeten inval?

We zijn reeds 37 jaar de specialist bij het ledigen van inboedels, dit van kelder tot zolder.

Als het gaat om persoonlijke spullen dan kun je bij Verkoopzaal De zoeten Inval rekenen op de nodige discretie.

Na het ontruimen poetsen we de woning met een ontsmettende zeep, zodat alles klaar is voor verhuur of verkoop.

ontruimingen Oostende

Professionaliteit

Het opruimen van een inboedel van een bedrijf of woning kan verschillende oorzaken hebben. Doordat mensen naar een verzorgingstehuis verhuizen en zijzelf niet meer in staat zijn om de inboedel op te ruimen, trekken ze aan de bel om de ontruiming professioneel te laten doen. De Zoeten Inval is van alle markten thuis en kan op deskundige manier uw huis bezemschoon opleveren.

Opruimingen Oostende

Bezemschoon

Wanneer een leeg huis moet worden verkocht of verhuurd, kan ervoor worden gezorgd dat behalve het bezemschoon opleveren er nog wat meer schoonmaakwerk wordt verricht. Het sanitair wordt dan weer fris en schoon evenals de keuken. Voor een nieuwe bewoner oogt alles wat aantrekkelijker.

inboedels Oostende

Discretie

Er wordt altijd gewerkt met eigendommen van een ander. De échte belangrijke en dure spullen zullen de bewoners of familieleden zelf uit moeten zoeken. De inboedel wordt met zorg behandeld. Er wordt nóóit zomaar iets weggegooid. Alles gaat in overleg. Wilt u nog meer informatie over het opruimen van inboedel in Oostende? Neem dan zeker contact met ons op!

Contacteer ons

Ontruiming of opruiming nodig?

De Zoete Inval helpt je graag verder. We zijn al 37 jaar de specialist bij het ledigen van inboedels, dit van kelder tot zolder.
Contacteer ons