Ontruiming van inboedels, opruiming en lediging van woningen

Bij de ontruiming van inboedels komt vaak heel wat kijken: de woning kan als een vuilnisbelt achtergelaten zijn, de hoeveelheid spullen een overzichtelijk geheel vormen … Dankzij de inboedeldienst van familiebedrijf De Zoeten Inval, specialist in de opruiming en lediging van woningen in Oostende en omstreken, hebt u geen zorgen: wij regelen de gepaste container en eventuele parkeervergunning, zorgen voor een ladderlift, detecteren juiste stortplaats voor afvalverwerking, enzovoort.

Na uitvoering van de – al dan niet dringende – opdracht is uw woning, appartement, kantoor, magazijn of schuur is bezemschoon en helemaal klaar voor verkoop of verhuur.

Onze werkwijze?

Voor de ontruiming van inboedels hanteren wij een vaste werkwijze. U maakt een telefonische afspraak voor een kijkbezoek, waarbij we een inventaris en de nodige foto’s maken. Op basis hiervan stellen we een planning op én schatten we de waarde van de herbruikbare goederen, die wij desgewenst van de hand doen in onze eigen verkoopzaal.

Akkoord met de offerte? Dan maken we een afspraak voor een inboedelontruiming. Niet alleen brengen we alle spullen bijeen die nog iets kunnen opbrengen, we maken ook komaf met rommel en afval. Want opgeruimd staat netjes!

Waarom uw inboedel laten ontruimen door De Zoeten Inval?

Laat de ontruiming van inboedels en de opruiming en lediging van woningen met een gerust hart over aan de specialisten van De Zoeten Inval. Niet alleen kan ons familiebedrijf terugblikken op 37 jaar ervaring, we bieden bovendien een totaalservice die in Oostende en bij uitbreiding de hele kustregio bekendstaat als professioneel, betrouwbaar en efficiënt. Wij garanderen een bezemschoon resultaat en gaan discreet te werk: uiteindelijk gaan we aan de slag met de eigendommen van een ander. Daarom werken we altijd in nauw overleg met de opdrachtgeven en gooien we nooit zomaar iets weg.

In zee met De Zoeten Inval?

Ontruiming na een overlijden? Opruiming en lediging wegens verhuis? Wat ook de reden van de opdracht, wij gaan efficiënt en vooral discreet te werk. De Zoeten Inval is vooral actief in Oostende, maar bij uitbreiding de hele kustregio. Neem dus gerust contact op met ons voor meer informatie of plan meteen een kijkbezoek!

Waarom kiezen voor De Zoeten inval?

We zijn reeds 37 jaar de specialist bij het ledigen van inboedels, dit van kelder tot zolder.

Als het gaat om persoonlijke spullen dan kun je bij Verkoopzaal De zoeten Inval rekenen op de nodige discretie.

Na het ontruimen poetsen we de woning met een ontsmettende zeep, zodat alles klaar is voor verhuur of verkoop.

ontruimingen Oostende

Professionaliteit

Het opruimen van een inboedel van een bedrijf of woning kan verschillende oorzaken hebben. Doordat mensen naar een verzorgingstehuis verhuizen en zijzelf niet meer in staat zijn om de inboedel op te ruimen, trekken ze aan de bel om de ontruiming professioneel te laten doen. De Zoeten Inval is van alle markten thuis en kan op deskundige manier uw huis bezemschoon opleveren.

Opruimingen Oostende

Bezemschoon

Wanneer een leeg huis moet worden verkocht of verhuurd, kan ervoor worden gezorgd dat behalve het bezemschoon opleveren er nog wat meer schoonmaakwerk wordt verricht. Het sanitair wordt dan weer fris en schoon evenals de keuken. Voor een nieuwe bewoner oogt alles wat aantrekkelijker.

inboedels Oostende

Discretie

Er wordt altijd gewerkt met eigendommen van een ander. De échte belangrijke en dure spullen zullen de bewoners of familieleden zelf uit moeten zoeken. De inboedel wordt met zorg behandeld. Er wordt nóóit zomaar iets weggegooid. Alles gaat in overleg. Wilt u nog meer informatie over het opruimen van inboedel in Oostende? Neem dan zeker contact met ons op!

Contacteer ons

Ontruiming of opruiming nodig?

De Zoete Inval helpt je graag verder. We zijn al 37 jaar de specialist bij het ledigen van inboedels, dit van kelder tot zolder.
Contacteer ons