Wij ontruimen woningen van zolder tot kelder ! Reeds 38 jaar ervaring !

Bij de ontruiming van inboedels komt vaak heel wat kijken: de woning kan als een vuilnisbelt achtergelaten zijn, de hoeveelheid spullen een overzichtelijk geheel vormen … Dankzij de inboedeldienst van familiebedrijf “De Zoeten Inval”, specialist in de opruiming en lediging van woningen in Oostende en omstreken, hebt u geen zorgen: wij regelen de gepaste container en alle nodige vergunningen, zorgen voor een ladderlift, detecteren juiste stortplaats voor afvalverwerking, enzovoort.

Na uitvoering van de – al dan niet dringende – opdracht is uw woning, appartement, kantoor, magazijn of schuur  bezemschoon en helemaal klaar voor verkoop of verhuur.

Onze werkwijze

Voor de ontruiming van inboedels hanteren wij een vaste werkwijze. U maakt een telefonische afspraak voor een kijkbezoek, waarbij we een inventaris en eventueel bij aanvraag foto’s maken.

Van ons weet u ook onmiddellijk de prijs die wij vragen voor de ontruiming of het bedrag die wij betalen 

De eventuele verkoopbare goederen worden onmiddellijk in de te ontruimen prijs verrekend , goederen die wij een nieuw leven proberen te schenken in onze verkoopzaal  

Akkoord met de offerte? Dan ontruimen wij asap de woning.

Niet alleen brengen we alle spullen bijeen die nog iets kunnen opbrengen, we maken ook komaf met rommel en afval op een natuurvriendelijke manier , Want opgeruimd staat netjes!

Waarom uw inboedel laten ontruimen door De Zoeten Inval?

Laat de ontruiming van inboedels en de opruiming en lediging van woningen met een gerust hart over aan de specialisten van “De Zoeten Inval”. Niet alleen kan ons familiebedrijf terugblikken op 38 jaar ervaring, we bieden bovendien een totaalservice die in Oostende en bij uitbreiding de hele kustregio bekendstaat als professioneel, betrouwbaar en efficiënt. Wij garanderen een bezem en of dweilschoon resultaat en gaan discreet te werk

In zee met "De Zoeten Inval"?

Ontruiming na een overlijden? Opruiming en lediging wegens verhuis? Wat ook de reden van de opdracht is , wij gaan efficiënt en vooral discreet te werk. “De Zoeten Inval” is vooral actief in Oostende, maar bij uitbreiding de hele kustregio. Neem dus gerust contact op met ons voor meer informatie of plan meteen een kijkbezoek!

Professionaliteit

Het opruimen van een inboedel van een bedrijf of woning kan verschillende oorzaken hebben. Doordat mensen naar een verzorgingstehuis verhuizen en zijzelf niet meer in staat zijn om de inboedel op te ruimen, trekken ze aan de bel om de ontruiming professioneel te laten doen. “De Zoeten Inval” is van alle markten thuis en kan op deskundige manier uw huis bezemschoon opleveren.

Bezemschoon

Wanneer een leeg huis moet worden verkocht of verhuurd, kan ervoor worden gezorgd dat behalve het bezemschoon opleveren er nog wat meer schoonmaakwerk wordt verricht. Het sanitair wordt dan weer fris en schoon evenals de keuken. Voor een nieuwe bewoner oogt alles wat aantrekkelijker.

 
 

Discretie

Discretie is steeds verzekerd bij ons !

Wij ontruimen de inboedel steeds met de nodige discretie en respect !

Wilt u nog meer informatie over het opruimen van inboedel in Oostende en omstreken? Neem dan zeker contact met ons op!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte

Of het nu gaat om het ontruimen van een huis of een appartement op het derde verdiep, niets is ons teveel. De verkoopzaal kun je vrij bezoeken tijdens de openingsuren.