Van verkoopzaal “Snuffel” naar “De zoeten inval”

Het verhaal van verkoopzaal “De Zoeten Inval” begon 38 jaar geleden in Ramskapelle.

Etienne had van kinds af een passie voor tweedehands spullen. Met Nieuwpoort als uitvalsbasis, trok hij er geregeld op uit met zijn bromfiets en kar, op zoek naar leuke snuisterijen. Spullen die hij bijzonder vond kregen een plaats in zijn verzameling. Andere leuke zaken verkocht hij dan weer om een centje bij te verdienen.
Etienne had geluk, want zijn moeder (Elza Lahaeye) had een café in Ramskapelle (Nieuwpoort), de perfecte bron om nieuwe contacten te maken. Zo mocht hij vaak bij cafévrienden thuis, een kijkje nemen en met wat geluk vond hij weer wat interessant materiaal.

Verkoopzaal Snuffel

Vele jaren later liep zijn hobby om antiek te kopen en op te knappen uit de hand. Hij moest iets doen met zijn steeds groeiende collectie antiek want zo kon het niet verder. Etienne kwam al snel op het idee om een verkoopzaal in antiquiteiten en tweedehands materiaal te openen.

Zijn vrouw Vera kwam afdraven met de naam “verkoopzaal Snuffel“. Een hele toepasselijke naam, gezien Etienne steeds snuffelde tussen de spullen van anderen op zoek naar iets waardevol.  In de kortste keren was Etienne gekend in Nieuwpoort, want wie kent Snuffeltje nu niet?

Verkoopzaal De zoeten inval

Jaren nadat zijn moeder overleed als gevolg van een zwaar verkeersongeval, heeft Etienne de naam van zijn verkoopzaal veranderd als eerbetoon aan zijn overleden moeder. Zo werd “verkoopzaal Snuffel” nu “De Zoeten Inval” de naam van het café van zijn moeder waar alles was begonnen.

Ontruiming inboedels

Er zijn verschillende redenen om een huis leeg te maken. Wat de reden ook is, voor opruimingen en ontruiming ben je bij ons aan het juiste adres!

Verkoopzaal

Verkoopzaal De Zoeten Inval te Oostende beschikt over 4500 m² aan toonzaal en is daarmee de grootste verkoopzaal van de kust.

Aankoop

Naast ontruimingen kopen we ook aparte stukken over. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een correcte prijs garanderen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte

Of het nu gaat om het ontruimen van een huis of een appartement op het derde verdiep, niets is ons teveel. De verkoopzaal kun je vrij bezoeken tijdens de openingsuren.